Luister naar populaire muziek

Het seminar meestal de vocale zang is bedoeld voor iedereen die dat wil van hoge kwaliteit, zeer deskundige als fantasierijke betekent het vinden van de benaderingen, ontwerpen, functies populaire muziek vocale zang en samenleving van de volkeren van de Balkan. Regio, van welke sporen werken: Oost -, West-en Centraal-Servië, Vojvodina, Kosovo en Metohija, Montenegro, Bosnië (de Oost -, Noord -, Centraal -, Bosanska Krajina), Bosnië en Herzegovina, Kroatië , Macedonië en Bulgarije.

popularmusic

De tune is een onderdeel van syncretical conventionele methoden van individuen, goed, behalve voor de zang van individuen om informatie te krijgen over de personalizeds, rituelen, ideeën, spelletjes, maskers, kostuums, en ook veel verschillende andere eigenaardigheden van de personen die neasdon van de melodie.

Het programma populaire muziek

Vocale zang strategie: ontdek ademhaling, vele kleuren, conventionele zingen, oefenen hoeveelheid plasnica, dictie, vocalisatie, vooruitgang van het zingen bereik; details technieken zijn: mode-sieraden, osezua, grunts, roggae, scherpe, vibrato, kuozui toon, notimprove vocale zang enz

Ontwerpen details voor elke regionale locatie. Concentreren op: met eenparigheid van coglasno lied: “de stem”, van “bass”, en wisegate vocale zang.

Categorieën: aan-tijd-efficiëntie; life cycle (slaapliedjes, met elkaar omgaan, jongeren, band, bruiloft liedjes, software, enz.); jaarlijkse cyclus (koledarska, Xmas, sucharski, podolske, lazarick, craike, erevanski, getvarc, koschke, voetbal cleats, enz.). Dan, in plaats van: nummers van de rituelen en gebruiken, en ook de liedjes zijn grappig tekens op prelim, poseima en ook sedekla.

Scène: op het toneel, het zingen in de groep, waardoor het podium schrikken in spreken in het openbaar, in samenwerking met het publiek, gezichtsuitdrukking, houding, actie, kostuum, make-up.

Audio-bronnen: zowel CD als DVD tijdschriften, cassette, VHS video, bladmuziek opnamen, TV en radio programma ‘ s, privé-collecties, YouTube.

popularmusic2

ETHNO INSTRUMENTALE:

Het programma van het etnisch-instrumentale muziek bestaat uit specifieke en Algemene workshops, de individuen, zowel degenen die spelen de zeer dezelfde tool en ook degenen die gebruik maken van een aantal instrumenten.

Het doel is om het combineert de muzikaliteit van de deelnemers te verbeteren binnen het team of de band, en ook gezamenlijk uitvoeren van sommige mensen sporen en systemen op de praktijk populaire muziek van een evenwichtige en ook ariose nummers, maar ook echt voelen, het beroep en de mogelijkheden van het spelen met elkaar.

De strategie is en ook het zicht leven mensen, muziek en tal van kunst-Web-discussie, samen met de verschillende artistieke en ook theoretisch staat, allemaal in het kunstonderwijs.

ACCORDEON EN OOK TOETSENBORDEN

Over het algemeen de strategie van de linker-en rechterhand (varieert, dozvoli, akkoorden, het spelen van melodieën).

Fundamenten van de theorie van de (lineaire systeem, notities, intervallen, en ook Quinti quarty cirkel).

De ontmoeting met individuele ritmes, verschillende stijlen en folk functies van de verschillende delen van Servië.

Het spelen van individuele nummers en ook schema ‘ s.

De vooruitgang van de hoorzitting via luisteren, interpretiruya en analyse.
Kader van het educatieve programma.

Het doel van de opleiding jazz-instrumenten is het bereiken van een hoge specialist izvoza graden, door middel van technische en interpretatieve poradu nummers literaire werken voor jazz-zang zang, jazz trompet, jazz trombone, jazz-drums, jazz piano, jazz gitaar of jazz bass evenals de stichting van de specifieke jazz-musici met eenheid technologische als muzikale aspecten. Een moderne techniek van de mentor jazz iswhat karakteristieke eenheid vooruitgang interpretators vaardigheden, cultuur van het spelen met elkaar in de jazz ensembles en grote bands, evenals het ontwikkelen van pedagogische kennis.bekende melodieën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *