Country muziek bluegrass

Country muziek bluegrass

De bluegrass is een zuid-amerikaanse muziek is nauw verbonden met de stijl van de muziek, de zang meestal snaarinstrumenten begeleiden. In de jaren 1940, verschenen op de country muziek ontwikkeld. Door de jaren 1950, het was zeer populair bij de fans, want in de noordelijke bergen van de moderne folk muziek. De jaren 1960, in het midden van een groeiend verlenging beweging, meer en meer bluegrass festival, club en van het magazine genaamd het leven, dus de stijl en de bijbehorende gebeurtenissen – natuurlijk niet in alle gevallen – na een tijdje elüzletiesedtek.

Pioniers van de bluegrass muziek

Pioniers van de bluegrass muziekTegenwoordig, goed gedefinieerde muziek cultuur is geworden, de bluegrass is altijd aanwezig bij de professionele, internationale entertainment industrie evenals de echte platteland van Amerika, waar is er geen teken dat de markt-georiënteerde professionaliteit, en waar de bluegrass tot folk culture zelfs vandaag de dag.

Naam Bill Monroe ‘ s band. Zij waren de eerste van deze stijl werd gespeeld. De Tennessee, in Nashville, operationele WSM radio station in 1939, het verlaten van de Grand Ole Opry show in de II. na de tweede wereld oorlog kentucky in Monroe ‘ s leven geroepen voor een bijzonder indrukwekkende line-up van BlueGrass Jongens naam.

De band in Monroe mandolinozott en zingen (tenor, dus dit is een bluegrass-zangeres, die in verwachting), de gitarist en zanger Lester Flatt, Earl Scruggs speelde de banjo, Mollig Verstandig viool, en Howard Watt (“Cedric Regenwater”) bőgőzött. Over amerika begon te imiteren met deze line-up, het repertoire, de manier waarop de zangers zichzelf en elkaar te begeleiden, en zo de band stijl – dat is wat de stijl van muziek.
Vandaag weet ik dat dit de muziek Monroe, evenals dat van de muzikanten van de uitvinding was, dat hij speelde, of dat alleen geprobeerd in te halen om hem. Het grote idee was geen andere dan de zuid-amerikaanse snaarinstrumenten gespeeld folk muziek, terug in de “oude tijd” muziek als ik weet dat het moet worden vernieuwd.

De bluegrass belangrijkste instrumenten zijn viool, gitaar, vijf-snarige banjo, mandoline, contrabas, repertoire, en de melodie structuren van continuïteit in de stijl van het verleden. Ook de muzikanten geven de voorkeur aan het gebruik van akoestische en elektrische instrumenten. De modernisering van die musical “transcripties” van voorbereiding, kunnen worden genoemd de meest creëerde hij zijn eigen muzikale regels en tradities, verbonden met de muzikanten, eigenschappen, kenmerken van het geluid te ontwikkelen. De bluegrass in het bijzonder belangrijk op te merken dat de meerstemmige zang, en dat de harmonie en ingewikkelde muzikale zinnen voor “breken”. Deze stijl elementen van de stijl en de traditie van een deel van de onderscheidende kenmerken van geworden. De instrumenten in de song te begeleiden en te helpen, of het muzikale intermezzo in de spelen, twee zangers, een deel, tussen, net als andere hedendaagse stijlen van muziek.

Het instrument rol in de val is niet alleen de escort. Er zijn alleen instrumentale stukken, waarin de zangeres een deel van de instrumentale voegt gecombineerd met een hoge mate van virtuositeit kenmerken, maar ook, bijvoorbeeld, een virtuoos met de nummers van de hierboven genoemde harmonie open-loop entourage. Het is de virtuositeit van de redelijk snel tempo, op basis van die meeste van deze nummers op benchmarking, die andere muziek culturen, stijlen nam.

Een belangrijke eigenschap van de bluegrass muziek

Een belangrijke eigenschap van de bluegrass muziekEven belangrijk kenmerk van de muziek, het zingen van de stemmen is vrij hoog. De bluegrass student publiek is meestal zeer aandachtig naar de muziek van stemmen, is de algemene indruk van de grote en prachtig geschreven singing voices, die zijn snel, ritmisch en dichte instrumentale spel begeleidt.
De bluegrass repertoire is verrassend constant. De nieuw gecomponeerde stukken zijn zeer vergelijkbaar met de oudere nummers die een soort van populaire muziek – vooral country muziek en de muzikanten van ‘ eigen volksmuziek tradities.

Het repertoire in een seculiere en love songs (vaak twee of drie-deel harmonie te onthouden), gospel songs (meestal in vier-deel harmonie zingen) en instrumentele (meestal “jazz” – viool, mandoline en banjo solo) stukken kunnen worden gevonden. Terwijl de professionele muziek van artiesten en bands streef ernaar om altijd nieuwe nummers in hun repertoire, de niet-professional, die hebben een stijl te doen het grootste deel van een typische oude nummers die ze spelen, dat zijn de eerste bands.

Dus, bijvoorbeeld, is helemaal gek van de Foggy Mountain Breakdown, Flatt en Scruggs, de overname van de Kleine Cabine Huis op de Heuvel Bill Monroe, de Rang Vreemden, de Stanley Brothers, uit Liefde Please Come Home Reno en Smiley, evenals vele andere nummers in de vroege dagen.
De stijl van de eerste periode, de meeste van de werknemers was erg populair in de Appalachian mountains gebied en de zuidelijke hooglanden in andere gebieden.

In de jaren 1950, in de jaren 1960 folk-beweging, was meer algemeen bekend als de andere gebieden zijn midden-klasse ook begon te luisteren. In de jaren 1960, 1970, met meer frequente bluegrass festivals zijn het uitbreiden van hun publiek. De 1990 ‘ s zijn al in grote delen van Europa en Japan en een aantal van bluegrass bands gevormd, en de bluegrass – op dezelfde manier als, bijvoorbeeld, jazz is internationaal geaccepteerd, gespeeld en vond de stijl die het heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *